Over Verkeersschool MY WAY

Al meer dan 19 jaar is Verkeersschool My Way een begrip voor een goede en betrouwbare rijopleiding. Elke leerling wordt door ons team gelijkwaardig en individueel begeleid. Met een op maat gesneden rijopleiding van mensen die al jarenlang integer, (vrouw)vriendelijk en professioneel werk op hun vakgebied leveren.

De auto is veruit het populairste vervoermiddel. Dat is ook niet zo gek, want met de auto kom je snel op de plaats van bestemming. Je kunt vertrekken wanneer je wilt, bent onafhankelijk en kunt doen en laten wat je wilt. Of je de auto gebruikt voor ontspanning of voor je werk, van het auto rijbewijs heb je het hele leven plezier.

Daarnaast is het wel natuurlijk de bedoeling dat je het rijbewijs in 1 keer haalt. Dat kan met een goede begeleiding van een gespecialiseerde rijschool waardoor je veel geld en tijd bespaart en een leven lang veilig kunt rijden.

 Intake

Verkeersschool My Way is één van de weinige rijscholen die werkt met maatwerk en vooraf duidelijkheid biedt. Na het verstrekken van aanvullende informatie en nadat al je wensen en vragen zijn beantwoordt zal er een rijtest met je worden afgesproken.

Analyse

Ons streven is dat je niet teveel rijlessen nodig hebt. Daarom kijkt My Way's vaste rij-instructeur tijdens de rijtest hoe je feeling en je technische aanleg is voor het auto rijden, en hoe snel je het auto rijbewijs kunt gaan halen. Aan de hand hiervan wordt de lespakket bepaald.

Lespakket

Na afloop van je eerste rijles wordt meteen de uitslag van de rijtest met je besproken. Er wordt een lespakket op maat voor je samengesteld welke bij je past en afgestemd wordt op je mogelijkheden. Zo weet je precies wat de kosten van de rijopleiding gaan bedragen.

Rijexamen

Vervolgens krijg je een efficiënt lesplan. Dit houdt in dat je samen met de rij-instructeur de rijlessen kunt vooruit plannen met aansluitend het praktijk examen. Het rijexamen wordt dus vroegtijdig of vooraf voor jouw gereserveerd.